Home

Main Menu

Resources

Key Concepts

Login Form 
Welcome to the Frontpage
Eindelijk: officieel vrijgesproken PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Rudi   
vrijdag 22 februari 2008 13:07

JustitiaEindelijk. Er moesten wel, sinds de dag van de rechtszaak op 12 oktober 2006, eerst 4 brieven gestuurd worden aan kantonrechter mr. Olthof voordat ik een officiële bevestiging van mijn vrijspraak ontving. Bij de rechtbank zijn ze erg snel dus.
Tegelijkertijd heb ik telkens ook brieven verstuurd aan de Officier van Justitie, mr. Dronkers, met het verzoek om geïnformeerd te worden over het vervolg van de rechtszaak. Niet ík had daar namelijk terecht moeten staan, maar de voogd van onze pleegzoon en dat was de heer K. van Bureau Jeugdzorg Overijssel in Hengelo. Ook op die brieven heb ik nooit enige reactie ontvangen.Voor de rechter
Omdat er een mooi telefoonnummer op mijn vonnis stond vermeld, dat maar eens gebeld. Dan blijkt dat de voogd voor dezelfde zaak nooit terecht heeft gestaan, maar de reden daarvan is volstrekt onduidelijk. Uiteindelijk heb ik de toezegging gekregen dat dat uitgezocht gaat worden en dat ik daarvan schriftelijk bericht ontvang. Tussen neus en lippen door heb ik wel begrepen dat meneer K. vaker terecht staat...
Ik wacht af wat Justitie mij hierover nog te melden heeft.
Ondertussen ga ik, denk ik, mijn vonnis maar inlijsten!

Laatste aanpassing op maandag 08 september 2008 09:43
 
Baby Donna blijft bij pleegouders PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Rudi   
woensdag 07 mei 2008 12:27
Rotterdam, 7 mei, NRC HANDELSBLAD.
Baby Donna mag in Nederland blijven. Dat heeft de rechtbank in Utrecht vanmorgen beslist in de zaak die de Belg Bart Philtjens, de biologische vader van Donna, had aangespannen. Philtjens krijgt voorlopig geen omgangsregeling met zijn kind.

De inmiddels drieënhalf jaar oude Donna mag bij haar Nederlandse pleegouders blijven, maar is per direct onder toezicht gesteld van Bureau Jeugdzorg Utrecht, voorlopig voor de periode van een jaar. De rechter is van mening dat de druk op het gezin door de media-aandacht en alle juridische procedures zo groot is dat geen enkel gezin die zonder hulp aan zou kunnen.

Laatste aanpassing op maandag 08 september 2008 09:43
Lees meer...
 
SBBJ stopt PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Rudi   
dinsdag 19 februari 2008 12:08

De website SBBJ.nl (Steunpunt Benadeelden Bureau Jeugdzorg) stopt ermee. De oprichters, ook al ex-pleegouders, hebben besloten per 1 mei de stekker eruit te trekken. Erg jammer, want de site voorzag in een duidelijke behoefte. Na 5 jaar eindigt dit bijzondere initiatief dus wegens tijdgebrek.

Laatste aanpassing op woensdag 27 februari 2008 21:55
 
Rouvoet wil meer kinderen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Rudi   
dinsdag 19 februari 2008 11:36
Mìnister Rouvoet wil meer kinderenNederlanders mogen best wat meer baby’s maken, vindt minister voor Jeugd en Gezin André Rouvoet. De leider van de ChristenUnie wil de discussie openen over dit politiek gevoelige onderwerp. Meer kinderen kunnen helpen om de kosten van de vergrijzing op te vangen.

‘In Nederland zijn we over het algemeen vrij terughoudend met bevolkingspolitiek en daar kan ik me wel in vinden’, aldus Rouvoet in een interview met dagblad De Pers. Maar volgens de minister dwingen de kosten van de vergrijzing ons land wel tot nadenken. ‘Het is een interessante discussie die we moeten voeren.’

Laatste aanpassing op woensdag 07 mei 2008 12:35
Lees meer...
 
«BeginVorige212223242526VolgendeEinde»

Pagina 26 van 26
Advertentie
 

Polls

Joomla! is used for?
 

Who's Online

We hebben 2 gasten online

Advertisement

Featured Links:
Joomla!
Joomla! The most popular and widely used Open Source CMS Project in the world.
JoomlaCode
JoomlaCode, development and distribution made easy.
Joomla! Extensions
Joomla! Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Joomla! Shop
For all your Joomla! merchandise.