Home

Main Menu

Key Concepts

Cadeau voor kinderen in de jeugdzorg PDF Afdrukken E-mail
woensdag 03 december 2008 09:56

Actie Pepernoot

Nationaal Fonds Kinderhulp Met Actie Pepernoot zamelt het Nationaal Fonds Kinderhulp jaarlijks geld in om elk kind in de jeugdzorg een extraatje te geven met Sinterklaas. Dat extraatje is een cadeaubon van € 20,=, te besteden bij V&D.

'Pakjesavond is een echt kinderfeest. Kinderen die te maken krijgen met de jeugdzorg hebben het niet makkelijk en verdienen juist op die avond een steuntje in de rug. Maar ook ouders en verzorgers delen in de feestvreugde, omdat het plezier en geluk van een kind dat een cadeautje ontvangt ook op hen afstraalt. Met Actie Pepernoot zorgt Kinderhulp er voor dat deze kinderen niet worden overgeslagen,' zegt Jan Wezendonk, directeur van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Met Actie Pepernoot beoogt Kinderhulp dat een Sinterklaasviering voor ieder kind vanzelfsprekend blijft. De actie die sinds 2000 bestaat en jaarlijks wordt georganiseerd, ontvangt ook dit jaar een flinke bijdrage van de Sponsor Loterij.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al bijna 50 jaar in om kinderen die te maken krijgen met jeugdzorg een beetje gewoon geluk te bezorgen. Kinderhulp honoreert aanvragen voor financiële ondersteuning, afkomstig van allerlei instellingen voor jeugdzorg. Het gaat hierbij om direct kindgerichte zaken zoals een weekje kamperen in de zomer, een fiets, een lidmaatschap van een sportclub of een echte Sinterklaasviering.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp is geheel afhankelijk van giften en donaties. Bijdragen voor Nationaal Fonds Kinderhulp kunnen worden gestort op gironummer: 40.40.40

Laatste aanpassing op donderdag 04 december 2008 10:30
 
Advertentie