Home

Main Menu

Key Concepts

MIJN kind??! Wat ouders kunnen doen en laten bij problemen PDF Afdrukken E-mail
dinsdag 30 december 2008 11:31

Dat is de titel van een boekje dat in oktober is uitgegeven door de Stichting KOG. Het is voornamelijk bedoeld om mensen te vertellen wat ze van bureau jeugdzorg kunnen verwachten (zodat ze er niet vrijwillig heen gaan) en hoe ze ermee moeten omgaan (als ze er terecht gekomen zijn).

"U houdt onnoemelijk veel van uw kinderen, maar als u naar de televisie kijkt wordt u soms niet vrolijk: winkeldiefstal, alcoholvergiftiging, zwerfjongeren. Gaat het straks met die van u ook zo? Zou kunnen, maar meestal niet. In dit boek tips en websites voor advies, en waarschuwingen voor wat ouders beter niet kunnen doen. Wat ouders beter niet kunnen doen is naar Bureau Jeugdzorg gaan. Bureau Jeugdzorg is namelijk een loterij: je kunt een geweldige prijs trekken, maar er is een grote kans op een niet. En nog erger dan een niet: in plaats van de hulp die je zoekt voor een kind, narigheid voor het hele gezin." Aldus de toelichting van de Stichting bij de uitgave van dit boekje.

Uitgegeven door de stichting Kinderen-Ouders-Grootouders, te bestellen via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .
Kosten: € 6,- per stuk + verzendkosten.

Van harte aanbevolen!

Laatste aanpassing op dinsdag 30 december 2008 11:50
 
Advertentie